Ženske ročne ure

Ženske vedno smo in vedno bomo gledale na to kako izgledamo! In tudi pri urah smo izbirčne, ko jo hočemo kupiti kakšno hočemo, tako kot po svojem okusu izbiramo oblačila in obutev, ter nakit tako je tudi pri ženskih ročnih urah! Ženske smo vseh tipov. Nekatere ženske so bolj elegantne, druge bolj športne, tretje pa spet nekaj popolnoma drugega. In že po tipu ženske lahko približno vemo kakšno žensko ročno uro bo kupila. Logično, da neka športnica kot primer navedeno, ne bo izbrala neke zelo lepe elegantne ure, ki so bolj visokega razreda, če to njej ne ustreza, ker je športnica, zato bo izbrala nekaj bolj preprostega! Psihologija človeka je  lahko še kako zanimiva.

Imam prijatelja, ki se ukvarja s psihologijo človeka, in me je že marsikaj naučil kaj kakšna kretnja pri človeku pomeni, kakšen izraz je značilen za nekoga in tako naprej. Če človek to zna, ve kaj pomeni kaj, je to lahko zelo super, saj če se z nekom pogovarjamo točno vemo kdaj odnehati, da ga pustimo na miru, če vidimo, da to nekomu ne ustreza, da rinemo vanj. To kar znam mi zelo pomaga v življenju. Spet druga prijateljica pa se ukvarja z modo. Pove mi vse smernice, kako se je potrebno oblačiti, česa ne obleči, da izgledamo lepi in ne čudni. Super je če imaš prijatelje iz vseh poklicev, saj se še marsikaj naučiš zraven. Jaz sedaj vem o psihologiji človeka, o tem kako se pravilno obleči, potem vem tudi kako se skuha kakšno težko specialiteto, ker poznam nekoga, ki je kuhar in tako naprej. Ni ga lepšega kot pa da se od vsakega nekaj naučiš!

To pa nam v življenju še kako prav pride, saj življenje je ena sama pustolovščina in kakor si sami naredimo tako imamo. Več kot znamo dalje pridemo, manj kot znamo težje bo za nas. Zato je pomembno koliko človek hoče znati in se hoče naučiti!