Učinkovita funkcionalna vadba

Iščete način, kako okrepiti svoje telo in poskrbeti za njegovo večjo gibljivost? Preveč sedite in vas zato boli hrbet? Bi radi imeli več kondicije in več moči? Gyrotonic vam pomaga odpraviti različne napetosti v telesu, poveča gibljivost in moč ter poskrbi za boljšo počutje. Poleg tega pa ta funkcionalna vadba izboljšuje tudi koordinacijo in koncentracijo, zato z njo lahko sprostite tako telo kot duha. Funkcionalna vadba je vsekakor veliko več kot le fitnes, saj so tudi naprave, na katerih se izvaja, precej drugačne. Vadba na njih pa ni nikoli dolgočasna!

Funkcionalna vadba se izvaja na različnih napravah, ki so zasnovane tako, da na njih lahko izvajamo različne vaje. Slednje so glede na zahtevnost prirejene osebi, ki jih izvaja, zato je takšna vadba primerna tako za začetnike kot za vse ostale. Kot trening jo uporabljajo tudi nekateri amaterski in profesionalni športniki, saj gre za celostno vadbo, ki prinaša veliko prednosti. Glavna prednost pa je gotovo ta, da spodbuja koordinacijo in usklajenost gibanja različnih delov telesa med seboj. Tako lahko enakomerno okrepimo različne dele telesa in poskrbimo za njihovo usklajeno delovanje.

Komu je namenjena funkcionalna vadba Gyrotonic?

– Vsem, ki se želijo spet spraviti v formo.

– Vsem, ki bi radi izboljšali svojo fizično moč in počutje.

– Vsem, ki čutijo pomanjkanje energije.

– Vsem, ki so se naveličali klasičnih vadb.

– Vsem, ki bi radi razmigali celo telo in ga okrepili.

– Vsem, ki iščejo vadbo, ki ni dolgočasna.

Če niste popolnoma prepričani, ali bi bila takšna vadba primerna za vas, je najbolje, da jo preizkusite. Že ob prvem obisku boste ugotovili, da gre za zanimivo kombinacijo vaj, ki poskrbijo tako za raztezanje kot za krepitev vašega telesa. Edini neprijeten stranski učinek je ‘muskelfiber’, ki ga boste občutili naslednji dan. To pa je seveda tudi dokaz, da funkcionalna vadba zares deluje!

Leave a Comment