Ricinusovo olje

Poznamo kar nekaj različnih vrst olja, med katerimi so nekatera za oralno uporabo, druga za zunanjo, ali pa oboje. Če je vprašanje ricinusovo olje (https://www.bioforma.si/ricinusovo-olje), potem je to zgolj namenjeno za zunanjo uporabo in sicer v kozmetične namene. Namreč, to je odlično sredstvo v boju proti izpadanju las, hkrati tudi pospešuje njihovo rast in ima odličen učinek na kožo, ki z redno uporabo postaja vedno bolj čvrsta, napeta, zdrava, sijoča.

Lasje so zelo pomembni, ne glede na spol in starost in vemo, da se predvsem moški borijo s prekomernim izpadanjem las. Seveda je to tudi težava žensk, ki izgubljajo lase nekontrolirano in zelo hitro. Ker so lasje na nek način okras vsakega posameznika in si vsi želimo lepih, zdravih in sijočih las, smo pripravljeni storiti zanje marsikaj. Tako smo morebiti poskusili ogromno različnih šamponov, regenaratorjev, olj in drugih proizvodov, ki pa na žalost niso izboljšali stanja. In smo odločeni, da nekje obstaja proizvod, ki pa resnično lahko pripomore tako lasem, kot tudi zdravemu videzu kože.

Kot imajo lasje pomembno vlogo, ima tudi koža, ki je vsekakor največji človeški organ in prekriva notranjost našega telesa. Je zelo odporna saj prenese ogromno slabih zunanjih vplivov in prepreči vstop v telo. Hkrati pa je mehka in občutljiva in dejansko se velikokrat zdravstveno stanje pokaže tudi na koži. In tudi v te namene uporabljamo različne kremice in druge preparate, ki pa so vsekakor dobrodejni, pa vendar ne storijo veliko.

Obstaja pa sredstvo, ki je odlično tako za lase kakor tudi za kožo. Rečemo mu ricinusovo olje, ki je postalo zelo priljubljeno v te namene. To pa zato, ker resnično zagotavlja neverjetne rezultate že po nekaj časa uporabe.

Vsekakor vsako olje služi nečemu in vsak od nas ima tako enake možnosti, da popolnoma na naraven način poskrbi za zdrav videz kože, las in tudi drugih delov in predelov telesa. Zgolj z uporabo ricinusovega olja lahko storimo veliko dobrega.

Leave a Comment