Online revija

Spletne novičke

Vozila na akumulator

Written By: admin - Apr• 07•14

Vozila na akumulator so pomemben del prodajnega programa vsake otroške trgovine. Nadgrajujejo ponudbo enostavnejših prevoznih sredstev za otroke.

Otrok je v svojem posnemanj staršev in drugih odraslih oseb zvedav, radoveden, želi jih posnemat v vseh njihovih aktivnostih in sposobnostih.

Vozila na akumulator so za takšne podvige lepo in smiselno darilo, saj sam prodajni program izpolnjuje otrokovo željo po posnemanju odraslih že z obliko vozila, ki je pomanjšana in poenostavljena kopija prevoznih sredstev, katera odrasli  dnevno uporabljamo. (more…)

Dildo ali Vibrator?

Written By: admin - Mar• 28•14

Spolne igračke dandanes niso več tabu, saj vsi vemo, da lahko z njimi precej začinimo partnersko življenje oziroma si z dobro spolnostjo v odnosu zagotovimo, da bo partnerstvo zaradi obojestranskega zadovoljstva trajalo dlje in bo bolj prijetno ter tudi bolj kakovostno, kot bi bilo sicer.

Med spolnimi igračkami, ki jih pari najpogosteje uporabljajo, sta najpogostejša dildo in vibrator, torej pripomočka, ki sta namenjena predvsem ženskemu ugodju. Oba predstavljata imitacijo penisa, vendar je med njima očitna razlika. Medtem ko je dildo imitacija penisa zgolj po svoji obliki, ima vibrator še dodatno funkcijo – je mehanski oziroma deluje na baterije in omogoča več draženja zaradi vibriranja. (more…)

Zibelke

Written By: admin - Mar• 23•14

Rojstvo  otroka je gotovo eden izmed najlepših in najbolj pomembnih dogodkov v našem življenju, vendar je  prvih nekaj dni in več lahko za novopečena starša  zelo stresno obdobje, da o malem dojenčku sploh ne govorimo. Devet mesecev se je kobacal po varnem zavetju maternice, potem pa kar naenkrat pride v njemu popolnoma neznan svet, poln čudnih zvokov, barv, vonjev in kupu tet in stricev, ki se na vse pretega trudijo, da bi si ga vzeli v naročje vsaj za kakšno minuto. Naše babice so že vedele, zakaj so zibelke v teh prvih mesecih otrokovega življenja lahko zlata vredne! (more…)

Krčne žile

Written By: admin - Feb• 22•14

Da me bodo slej ali prej doletele krčne žile, nisem nikoli dvomila, saj jih imamo dejansko v družini. Z njimi sta se ukvarjali tako moja mama kot babica, tako da sem od nekdaj vedela, da gre za gensko pogojeno zdravstveno težavo, ki se ji ne bom mogla izogniti. Vsekakor pasi nisem mislila, da me bodo nadloge doletele tako hitro – »zemljevid« modrih in rdečih rek se mi je na mečih pričel delati že pri sedemindvajsetih letih. Sprva je šlo zgolj za nekaj, kar je bilo neprijetnega videza, po nekaj letih pa so se vse bolj pogosto pojavljale tudi bolečine. (more…)

Modni dodatki

Written By: admin - Feb• 21•14

Modni dodatki pričarajo razpoloženje in stil

Večina žensk je zmotno prepričanih, da je za moden in urejen videz potrebna cela garderobna omara oblačil, kar vodi v pretirano nakupovanje in zapravljanje za stvari, ki jih nenazadnje ne oblečemo pogosto, saj so hitro iz mode – in nato se moramo oblačilom odreči, še preden jih uspemo ponositi. Kako pa se je temu možno izogniti?

Pametno oblačenje in kombiniranje se zanaša predvsem na to, da lahko za spremembe poskrbijo modni dodatki. Povsem klasični kosi oblačil, so lahko namreč z njimi vsakič drugačni, zato velja svojo omaro napolniti na primer s črno oblekico, črnim suknjičem, sivo jopico, rjavim puloverjem in podobno … Uporabiti je treba čim bolj nevtralne kose oblačil, ki so nevsiljivih barv in brez vzorcev – tako lahko k njim dodamo kar največje možno število dodatkov. (more…)

Prenosni računalnik, tablični računalnik, telefon

Written By: admin - Feb• 20•14

Napredek v sodobni tehnologiji vse bolj briše meje med posameznimi napravicami, ki nam iz dneva v dan lajšajo življenja. Še pred desetletjem je bil računalnik v gospodinjstvu prava redkost, danes pa ima že vsak posameznik vsaj pameten mobilni telefon, mnogi pa si ob tem lastijo še prenosni računalnik ali tablico, nekateri celo oboje. A to še ni vse – prenosnik, tablica in mobilnik niso več tri različne naprave, temveč jih uporabljamo za podobne namene. Na mobilnem telefonu brez težav preverimo elektronsko pošto, na tabličnem računalniku gledamo filme, prenosnik pa lahko uporabimo za brezplačno komunikacijo preko spleta.

Resnici na ljubo lahko povemo, da le redki najzahtevnejši uporabniki zares potrebujejo vse tri omenjene naprave. Delno tudi zaradi prej izpostavljene multifunkcionalnosti naprav – če že pametni telefon zadosti za predvajanje multimedijskih vsebin in brskanje po spletu, potem tablični računalnik ni več nujni pripomoček. V nekaterih primerih pa vseeno potrebujemo vsaj dve različni napravi. Prenosni računalnik na primer nudi kar nekaj prednosti v primerjavi s tabličnimi in prenosnimi telefoni. Prenosnik je zmogljiv računalnik, ki je namenjen tudi zahtevnejšim opravilom. Večji zaslon ter lažje upravljanje z miško in tipkovnico so dejavniki, zaradi katerih je prenosnik obvezna izbira za tiste, ki uporabljajo mobilno napravo predvsem za delo. Na tabličnem računalniku je težavno vsakršno pisanje in natančno klikanje, poleg tega je večopravilnost precej omejena in tako težko postorimo kaj zahtevnejšega. (more…)

Podjetništvo

Written By: admin - Feb• 19•14

Kadar govorimo o podjetništvu, pogosto razmišljamo zgolj o večjih in manjših podjetjih, ki so ali uspešna ali neuspešna, imajo dober ali slab sloves, imajo tega ali onega lastnika. Precej poredko pa razmišljamo o tem, kaj je podjetništvo samo po sebi. In kaj pomeni biti podjeten, oziroma kdo je pravi podjetnik?

Kljub temu, da podjetništvo danes težko ločujemo od podjetij, se verjetno vsi strinjamo, da vsakega podjetja ali podjetnika še zdaleč ne moremo označiti za podjetnega. Ne – imeti podjetje ne pomeni, da si podjeten. Je pa to zagotovo potrebno biti, če želiš, da tvoje podjetje uspe. (more…)

Otroška oprema

Written By: admin - Feb• 13•14

Otroška oprema v ponudbi trgovine pestro ponudbo različnih proizvajalcev. Za vsak osebni okus, željo in zahteve se bo našlo veliko uporabnih in koristnih artiklov, ki bodo služili brezskrbnemu uživanju otroških dni tako staršu kot otroku, pa naj si gre za previjanje, hranjenje, prve okorne korake, ali odkrivanja sveta doma ali izven njega.

Brezskrbnemu spancu otroka in nemotenemu opravljanju drugih aktivnosti staršev v istem času so namenjene elektronske varuške. Ponudba je pestra, izbirati je mogoče v različnih cenovnih razredih, s pisano ponudbo uporabnih in praktičnih oblik in barv, ki se znajo približati individualnemu okusu in zahtevam uporabnika. (more…)

Masaža in nega telesa

Written By: admin - Feb• 12•14

Tisto, čemur se v jesensko-zimskih mesecih ne smemo odreči so masaže. Klasično švedsko masažo ponujamo v obliki relaksacijske masaže, zdravstvene masaže in športne masaže. Masaža ima kot zdravilna terapija dolgo tradicijo in mnoge kulture in mnoge kulture je že stoletja uporabljajo za zdravljenje in lajšanje številnih bolezni. Masaža kot dopolnilna terapija tolaži, spodbuja in lajša neprijetne znake bolezni. Z različnimi masažnimi tehnikami pomagamo pri lajšanju bolečin, pomirjamo sproščamo ter pospešujemo zdravilne učinke. V procesu zdravljenja igra nepogrešljivo vlogo že sam dotik. Sodobna medicina ponuja vse več dokazov o veliki vrednosti masaže. Masaža odlično učinkuje na zdravje človeka, ki ga masiramo: izboljšuje krvni obtok, sprošča mišice, spodbuja prebavo in stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi. Ob tem pa masaža nima nikakršnih stranskih učinkov. V zdravstveni negi je masaža dopolnilo drugim zdravstvenim postopkom in sredstvo ki pomaga ohranjati zdravje. Na ravni duševnosti masaža ne odpravlja le stresa in napetosti, ampak pripomore tudi, da se človek zave svojega telesa kot celote. Masaža izboljšuje počutje, vliva zaupanje in razveseljuje. Sprosti tudi precejšen del pozitivne energije, ki je nujna za zdravo življenje in dušo.

Anticelulitne preventivne masaže so obvezujoče in zaspanem celulitu ne dovolijo, da se zbudi. Če je celulit že viden, z zelo učinkovitimi tretmaji odpravimo ta nezdravi pojav.

Preskrba kože z učinkovitimi preparati in masiranje-to je zlato pravilo jesensko-zimske nege, ki velja tako za obraz kot tudi celo telo.

 

Diplomirana babica in maser, Slavica Slavica

več na strani: www.aquariusstudio.si, www.masazaljubljana.si

Balerinke

Written By: admin - Feb• 08•14

Balerinke za prave dame

Balerinke niso le čeveljčki, ki omogočajo gibčnim balerinam estetsko dovršeno plesno izražanje, pač pa so postale eno bolj priljubljenih obutev za ženske vseh starosti. Balerinke so seveda nastale po navdihu baletnih copat, zato so jim v nekaterih elementih zelo podobne. A glavna razlika med obema vrstama obutve je v njuni uporabi: baletni copati so namenjeni plesu, medtem ko so balerinke eno najbolj udobnih obutev za prosti čas. (more…)