Online revija

Spletne novičke

Kupovanje avtoplaščev online

Written By: admin - Sep• 03•15

Kupovanje avtoplaščev online je sodoben način kupovanja.

Sodobne način je kupovanje avtoplaščev online, ker poteka preko sodobnega medija. Splet je spremenil marsikatero aktivnost. Kupovanje avtoplaščev online sodi mednje. Gume smo pred tem kupovali na klasične načine. To pomeni, da smo jih kupovali v trgovinah ali pri vulkanizerjih. Izbira je bila zahtevna, saj so bile pred desetletji pri nas izbire bistveno bolj siromašne, kot so danes. Svoj čas smo imeli vsega nekaj proizvajalcev, danes je izbira praktično neskončna. Blagovnih znamk je toliko, da se povprečen kupec velikokrat izgubi v ponudbi. Ločevanje med blagovnimi znamkam je domena oseb, ki se ali z njimi profesionalno ukvarjajo ali gre za razgledane osebe. Večina drugih kupcev se odloča po nekih osebnih načinih odločanja. Imamo kupce, ki se odločajo na podlagi izkušenj iz preteklosti. (more…)

Moška oblačila

Written By: admin - Aug• 25•15

Velika ponudba oblačil nam velikokrat namesto občutka izbire povzroči pretiran stres ob nakupovanju. Zaradi tega je dobro, da imate vnaprej izdelan načrt, kaj boste kupili. V kolikor pa trpite za pomanjkanjem časa, pa se lahko odločite za nakup preko spleta.

Urejenost in stil

Od priložnosti je seveda odvisno, kakšna oblačila bomo oblekli. Klasično so za svečane priložnosti primerne srajce z elegantnimi hlačami, ki barvno ustrezajo. Za hladnejše dni izberimo jopič, ki se največkrat lahko kupi skupaj s hlačami. Če pa ne dobite kompleta, pazite na barvne kombinacije, saj vse barve ne sovpadajo. Na primer, neprimerna kombinacija sta modra in olivno zelena, prav tako pa modra in rdeča. Če izberete hlače v črni barvi, je bolje imeti pripadajoč črn jopič, kot recimo modrega ali v drugi barvi. Razen v primeru, da imate srajco, ki barvno sovpada z barvo jopiča. Za elegantno priložnost je namreč bolje, da ne nosite preveč barv naenkrat. Prav tako je zelo pomembno, da izberete oblačila, ki se telesu dobro prilegajo. Prevelika ali premajhna bodo namreč povzročila, da bo vaš videz neurejen. (more…)

Izdelava spletnih trgovin

Written By: admin - Aug• 17•15

Mnogi trgovci se odločajo svoje izdelke prodajati preko spleta. Zakaj je temu tako, vam bomo odgovorili v tem članku.

Potrebe kupcev so na prvem mestu

Spletna trgovina je dostopna 24 ur na dan. To kupcem omogoča, da oddajo naročilo kadarkoli tekom dneva. Zaradi prezasedenosti pogosto ne zmoremo več obiskati številnih trgovin, ter se raje odločamo za nakup izpred računalnika. Vedno večim ljudem nakupovanje preko spleta postaja stalnica. Ko namreč nekajkrat naročimo izdelke preko spleta, nam izgine strah pred neznanim. Kupce skrbi največkrat v kakšnem času in stanju bodo izdelke prejeli. Prav tako večkrat pred samim nakupom kontaktirajo odgovorno osebo na kontaktno številko ali preko spletnega obrazca. Ob sami izdelavi spletne trgovine je treba tako imeti v mislih predvsem želje kupcev in tem prilagoditi ne le izgled, temveč tudi funkcionalnost strani.

Pritegnite s kvalitetno predstavitvijo

Izgled same spletne trgovine je zelo pomemben. Prav zato vam na multimedija.net ponujamo možnost strokovne izdelave spletne strani z atraktivno vsebino. Skrbno izbrane slike ter video vsebine, ki jih lahko vključimo, bodo na vašo spletno stran pripeljale veliko novih obiskovalcev. S tem se bo ugled vaše trgovine povečal, prodaja pa bo narasla. (more…)

Accu Chek

Written By: admin - Aug• 15•15

Nakup lističev za merjenje glukoze v krvi, ki jih lahko hitro in enostavno naročite tudi v Spletni lekarni Zalog, ima številne prednosti. Tovrsten pripomoček omogoča varno uporabo v domačem okolju in hiter rezultat o vrednosti krvnega sladkorja. Lističi, ki se jih uporablja skupaj z merilniki Accu-Chek Aviva, so nujna oprema tistih ljudi, ki imajo težave s povišanim sladkorjem v krvi ali so že prejeli diagnozo sladkorne bolezni. Prav tako so namenjeni vsem, ki do sedaj še niso imeli povišanega nivoja glukoze, vendar jo kljub temu želijo preveriti. Sama uporaba lističev Accu-Chek Aviva je zelo  enostavna, saj temelji na sodobni tehnologiji, ki pa je sočasno tudi uporabnikom prijazna.

Vsekakor so lističi eno najpomembnejših in najuporabnejših odkritij, saj ima čedalje več posameznikov probleme s povišanim sladkorjem v krvi, v razvitem svetu pa je sladkorna bolezen eden najbolj naraščajočih zdravstvenih problemov. Za ljudi, ki imajo diagnosticiran diabetes, pa je redno merjenje glukoze v krvi življenjskega pomena in omogoča nadzor nad zdravjem. Lističi Accu-Chek Aviva so enostavni za uporabo, saj je za izvedbo testa potrebna majhna količina krvi, zgolj 0,6 mikrolitra. (more…)

Vsa oprema za nogomet

Written By: admin - Jul• 27•15

Goli, mreže in seveda žoga: to je tista najbolj osnovna oprema za nogomet, brez katere pri tem športu ne gre, vsekakor pa prav pridejo tudi nekateri drugi deli opreme, kot so majice, dresi, nogometni čevlji ali kopačke, trakovi za lase in podobno, nogometni trening pa ne more miniti brez štoparice, različnih ovir in stožcev, kolebnice, s katero si nogometaši nabirajo kondicijo, ter še veliko drugih rekvizitov, ki jih trenerji dobro poznajo in jih tudi veliko uporabljajo.

Tisti, ki trenirajo nogomet, potrebujejo kar nekaj nogometne opreme, sploh pa jo veliko potrebujejo nogometni klubi in trenerji, saj morajo poskrbeti za najboljše pogoje za svoje igralce. Oprema za nogomet zato ne sme biti videna le kot strošek, ampak predvsem kot investicija v bolje pogoje za trening in igro ter v več možnosti za napredovanje igralcev in zmago na pomembnih tekmah. Kljub temu pa se vsak, ki kupuje nogometno opremo, zaveda, da ima zanjo največkrat omejen proračun, zato išče najbolj ugodne možnosti za nakup. (more…)

Baobab

Written By: admin - Jun• 20•15

Dober baobab se ponaša s ekološko pridelavo.

Ekološka pridelava je danes zahteva mnogih kupce. Pomeni jim zagotovilo, da bodo dobili naravne učinkovine.  Poleg prisotnih koristnih učinkovin, ki jih baobab ima, je ekološka pridelava zagotovilo za številne koristne lastnosti. predvsem lahko baobab koristi imunskemu sistemu. Poleg tega ima številčne koristi za živčni sistem, pomaga pri prebavi. Hkrati pa zaradi vsebnosti velikih količin vitamina C lahko deluje kot velika zaloga energije. Danes so pomanjkanja energije velikokrat prisotna. V mnogo primerih gre za človeško ravnanje. Gre za prekomerne obremenitve ter aktivnosti, ki se vršijo preko meja sposobnosti.

Posebna težava je, če se želi pomanjkanje energije nadomestit z nezdravimi alternativami. Njihov največji problem so stranski učinki. Zato se jih velja v veliki meri izogibati, ter izbrati naravne učinkovine. Naravne učinkovine so danes cenjene predvsem zaradi neoporečnosti. Človeku je narava vedno nudila najboljše. Težava današnjega časa je predvsem v tem, da si želimo skrajšati pot do naravnih učinkovin. Naravno je velikokrat manj dosegljivo, težjo dosegljivost pa lahko izkoristimo za povečano aktivnost korist zdravju.  Dobro zdravje bo najboljše možno plačilo. Imunski sistem je danes v mnogih primerih prizadet. (more…)

Apartmaji v Zambratiji

Written By: admin - Jun• 04•15

Apartmaji v Zambratiji so odlična odločitev gostov, ki želijo prijetne počitnice na istrski obali.

Istra je prostor, ki je bil naseljen že v davni preteklosti. O tem pričajo ostanki številnih kultur. Najstarejše segajo v čase kamene dobe, sledijo pa mnogi zgodovinski ostanki iz časovno manj oddaljenih obdobji zgodovine. Neprekinjena izkušnja življenja, se v Istri nadaljuje vse do današnjih dni. In se bo zagotovo nadaljevala tudi v prihodnosti. Zambartija je istrsko obmorsko letovišče, ki je najbolj priljubljeno družinam z otroci različnih starosti. Otrokom ugaja mivkasta plaža in plitvo morje. Takšna okolica ustreza tudi staršem, ki lahko svoje otroke pazijo in učijo življenjskih modrosti, katerih je na morski obali nešteto. Poleg tega lahko plažo in okolico, izkoristijo tudi za morebitne športne in raznedrugega aktivnosti. Odojka na mivki je danes zelo priljubljen šport na obali. Poleg tega pa lahko v okolici najdejo športne površine namenjen malemu nogometu, košarki, ter vsem drugim športnim aktivnostim, ki so mogoče na omenjenih površinah. Čar bivanja je popestren z navezanostjo na starožitnost okolice.

Gre za ribiško mesto, katerega značilnost je tradicija in kultura, ki je na tem prostoru prisotna že vrsto stoletji. Poleg značilne kulture bivanja, je gostom zelo priljubljena lokala kuhinja. Največ sladokuscev se odloča za sveže ribe ter razne druge domače specialitete. Kuharski mojstri so poleg tega sposobni pripraviti tradicionalne jedi iz drugih okolji, ter se prilagoditi zelo raznolikim prehranskim navadam sodobnega časa. Apartmaji v Zambratiji omogočajo uživanje vseh naštetih počitniških odličnosti, z zagotavljanjem bivanjskega prostora. Vsem različnim zahtevam so apartmaji prilagojeni z različnimi značilnostmi. Apartmaji Jakac lahko sprejmejo različno število gostov. Najdejo se apartmaji, ki gostijo tako mlad ali starejši par, kot tudi večje družine. Zelo pomembna in praktična je bližina morja. Kakovost bivanja je odlična. Zagotavljajo jo vsi potrebni elementi. Tako imajo poleg osnovnih pritiklin kot so ležišča, kuhinja, WC ter kopalnico s tuš kabino, tudi možnost klimatske naprave, TV, brezžično internetno povezavo ter mnoge druge lastnosti. Apartmaji so z naštetimi lastnostmi ter raznimi kombinacijami lastnosti, v najboljši meri prilagojeni vsem tipičnim pričakovanim zahtevam gostov. Dodatno vrednost apartmaji v Zambratiji zagotavljajo z možnostjo dodatnih vsebin v bližnjih turističnih centrih, ter doživljanjem utripa bližnjega mesta Umag. S tem je omogočena zaključena celota bivanja, ki je lahko prilagojena izbiri gostov. Odločijo se lahko za preživljanje počitnic po lastnem okusu in željah, ki se odražajo v številnih različnih zatevah.

 

Apartmaji v Zambratiji so zagotovilo dobrih izkušenj nepozabnih počitnic pod prijetnim istrskim soncem.

 

Konopljino olje in ognjičevo mazilo

Written By: admin - May• 22•15

Tako kot konopljino olje in ognjičevo mazilo sta dva izmed naravnih artiklov, ki imata na telo izredno pozitivne učinke, pa začnimo kar z konopljinim oljem. Konopljino olje se pridobiva iz hladno stiskanih semen konoplje, preprečuje pa številne različne bolezni kot so rak in podobno. Zelo velik vpliv ima tudi na odpravljanje neprijetnih učinkov predmenstrualnega sindroma.

Veliko ljudi ima zmotno prepričanje, da konopljino olje vsebuje psiho-aktivno sestavino THC, ravno zaradi te sestavine so plodovi te rastline priljubljeni pri rekreativnih kadilcih marihuane. A v olju se ne nahaja toliko malo te sestavine, da psihoaktivnih učinkov ne boste občutili tudi ob pitju ogromnih količin tega olja. Samo olje vsebuje zelo veliko esencialnih maščobnih kislin, ki jih telo nujno potrebuje. Veliko ljudi pa to olje meša tudi s hašiševim oljem, za razliko od konopljinega olja pa hašiševo olje vsebuje kar veliko vsebnost spojine THC. Konopljino olje se lahko uporablja v hrani in povsod drugod, medtem, ko se hašiševo olje uporablja kot nadomestek za kajenje marihuane. Tako kot drugod po svetu je tudi v Sloveniji to olje uvrščeno med prepovedane droge. (more…)

Komarniki so pregnali otroški jok

Written By: admin - May• 18•15

Sem mama dveletne deklice in šestletnega dečka. Do nedavnega smo živeli v najemniškem stanovanju, sedaj pa smo se preselili v lastno hišo. Sinje izjemno občutljiv na pike komarjev in ob vsakem piku se mu pojavi velika rdeča oteklina, ki jo moramo potem hladiti in mazati z gelom proti srbenju, a ta ne zaleže kaj dosti, prav tako pa tudi ne antihistaminiki v obliki sirupa.

Ko smo se odločili za gradnjo lastne hiše, sva z možem torej takoj vedela, da bodo na vseh oknih in terasnih vratih hiše potrebni komarniki Tehrol, ki bodo preprečevali, da bi v naš dom prihajali insekti.

Ko sva naročila okna sva bila sicer precej neprijetno presenečena nad tem, kako dragi so komarniki, zato sva dala izdelati kar nekaj ponudb pri različnih izvajalcih, da sva našla najbolj ugodno. A, saj veste, za zdravje otrok se izplača odšteti nekaj denarja, pa tudi če gre za takšno zadevo, kot je alergijska reakcija na pike komarjev, ki se kaže z veliko oteklino. (more…)

Elektro agregati

Written By: admin - May• 17•15

Elektro agregati so naprave, ki nam zagotavljajo električno energijo.

Električno energijo nam elektro agregati zagotavljajo na različne načine. Uporabni so takrat, ko nimamo možnosti pridobivanja električne energije iz omrežja ali pa električno omrežje ni dosegljivo. Največkrat se to zgodi ob prekinitvah dobave električne energije iz omrežja zaradi naravnih nesreč, raznih drugih nesreč ter podobnih razlogov. Poleg tega so elektro agregati zelo priročne naprave za delo na terenu oziroma povsod tam, kjer je električno omrežje nedosegljivo. Razmislek o elektro agregatu je seveda na mestu povsod tam, kjer je možno pričakovati težave z dobavo električne energije.

Naravne sile so v Sloveniji že velikokrat dokazale, da so močnejše od človeške sposobnosti in zmožnosti. Zato ljudje o takšnih rešitvah najbolj pogosto razmišljajo takrat, ko se jim zgodijo težave z dobavo električne energije. Predvsem gre za izpade električne energije na daljše časovno obdobje. Težave, ki nastanejo pri izpadu električne energije so velike. Že sama odsotnost električne energije nam povzroča veliko nevšečnosti. Brez električne energije si predvsem v urbanih naseljih težko predstavljamo življenje. Skoraj vsakdo je že doživel izpad električne energije. Sicer pa si lahko izpad v živo predstavljamo tako, da poizkušamo za določeno obdobje živeti brez uporabe električnih aparatov in drugih stari, katere z električno energijo delujejo. Dovolj je razmeroma kratko časovno obdobje, da ugotovimo kruto resnico, da brez električne energije preprosto ne gre. To najbolje poznajo vsi tisti, ki so iz takega ali drugačnega razloga agregat že kupili. (more…)