Online revija

Spletne novičke

Darilo za materinski dan

Written By: admin - Nov• 05•15

Vsako leto 25.marca praznujemo materinski dan. Ob tem prazniku se spodobi, da se spomnimo na svojo mamo in ji nekaj lepega poklonimo, toda kaj? Za vas imamo nekaj idej, kaj bi bilo najbolj primerno za vašo mamo, pa morate presoditi sami, saj jo vi najboljše poznate.

Najbolj klasično darilo za materinski dan so rože. Z rožami skoraj da ne morete zgrešiti, razen, če ima vaša mama alergijo na cvetni prah ali pa rož iz kakšnega razloga ne mara. Podarite lahko rezano cvetje, se pravi šopek, ali pa bolj dolgoročno darilo v obliki lončnice. Ko se odločate za to, katero rožo bi izbrali, pomislite na to, katero barvo ima najrajši in se odločite na podlagi te informacije.

Če se vam zdi, da so rože preveč klišejsko darilo, lahko mami za materinski dan sestavite košarici dobrot, sploh, če je gurmanka. Lahko sestavite košarico zdravih in luksuznih izdelkov. Predlagam, da nekako skombinirate naslednja živila, seveda odvisno od okusa vaše mame: dober in žlahten sir, čimbolj črna in fina čokolada, dobro rdeče vino, vrhunsko oljčno olje, prefinjen zeleni čaj, lepo pakiran med ali marmelada, kakšna posebna sveže mleta kava itd. (more…)

Vas vročina in mraz izčrpavata?

Written By: admin - Oct• 28•15

Ne glede na letni čas, poletje, zima, pomlad ali jesen, je ena najpomembnejših stvari, ki jo želimo v našem domu ali službi, primerno ogrevani prostori.

Ali tudi vi sovražite, ko zjutraj pridete v službo in je pisarna v kateri delate, mrzla kot grob? Nekaj časa nazaj se mi je zgodilo, četudi je bilo pozno poletje, da ko sem prišel na svoje delovno mesto, je bila pisarna povsem mrzla, ker smo imeli ogrevanje le prek radiatorjev, se je prostor ogrel šele čez kakšno uro. Tako je bilo, da sem potem še pol dneva bil ves prezebel, predstavljajte si kaj je bilo šele pozimi.

Ena od elegantnih rešitev tega problema so klimatske naprave, klimatske naprave segrejejo prostor hitreje kot drugi sistemi, saj topel zrak pihajo neposredno v prostor. Poleg gretja s klimatsko napravo, ki dandanes postaja vse bolj popularno, se klimo najpogosteje uporablja tudi za hlajenje. Klimatska naprava deluje kot toplotna črpalka, zrak odvzema iz okolice in ga s kompresijo segretega utekočinjenega plina, ta pa po ceveh potuje do uparilnika kjer se razširi, pri tem pa se mu temperatura močno zniža. (more…)

Naj se otroška soba spremeni s stenskimi tapetami

Written By: admin - Oct• 10•15

Otroška soba bo postala čisto nov prostor, če boste na stene nalepili stenske fototapete. Otroške foto tapete so lahko pravi način, kako dolgočasne stene v otroški sobi povsem enostavno spremenite v svet risank, pravljic ali domišljije. Zabavni in impresivni motivi bodo optično povečali prostor in bo otroška soba v le 12 enostavnih korakih postala privlačnejša. (more…)

Ženske denarnice

Written By: admin - Oct• 01•15

Denarnica je nujen predmet, ki si ga lasti vsak človek, ki poseduje denar. Ne predstavljam si, kako bi izgledalo, če bi vsi ves svoj denar nosili po žepih. Pa saj, če bi šlo samo za papirnati denar, bi bili še nekako izvedljivo, vednar temu ni tako. V svojih denarnicah nosimo papirnati denar, kovance in bančne kartice. Pa ne samo to, nosimo še vizitke in če ste vsaj malo podobni meni še cel kup računov. Poznamo ženske denarnice, moške denarnice in kovančnice.

Večje razlike med ženskimi in moškimi denarnicami ni. Večinoma so moške denarnice bolj športne in enobarvne, ženske denarnice pa so včasih tudi bolj pisane in večje (niti ne vem zakaj so ženske denarnice večje, saj ženske stvari nosijo v torbici in v denarnici). V ženskih denarnicah je tudi vsebina malce drugačna, saj ponavadi znotraj nosijo še fotografije svoje celotne družine in vseh prijateljic. (more…)

Kupovanje avtoplaščev online

Written By: admin - Sep• 03•15

Kupovanje avtoplaščev online je sodoben način kupovanja.

Sodobne način je kupovanje avtoplaščev online, ker poteka preko sodobnega medija. Splet je spremenil marsikatero aktivnost. Kupovanje avtoplaščev online sodi mednje. Gume smo pred tem kupovali na klasične načine. To pomeni, da smo jih kupovali v trgovinah ali pri vulkanizerjih. Izbira je bila zahtevna, saj so bile pred desetletji pri nas izbire bistveno bolj siromašne, kot so danes. Svoj čas smo imeli vsega nekaj proizvajalcev, danes je izbira praktično neskončna. Blagovnih znamk je toliko, da se povprečen kupec velikokrat izgubi v ponudbi. Ločevanje med blagovnimi znamkam je domena oseb, ki se ali z njimi profesionalno ukvarjajo ali gre za razgledane osebe. Večina drugih kupcev se odloča po nekih osebnih načinih odločanja. Imamo kupce, ki se odločajo na podlagi izkušenj iz preteklosti. (more…)

Moška oblačila

Written By: admin - Aug• 25•15

Velika ponudba oblačil nam velikokrat namesto občutka izbire povzroči pretiran stres ob nakupovanju. Zaradi tega je dobro, da imate vnaprej izdelan načrt, kaj boste kupili. V kolikor pa trpite za pomanjkanjem časa, pa se lahko odločite za nakup preko spleta.

Urejenost in stil

Od priložnosti je seveda odvisno, kakšna oblačila bomo oblekli. Klasično so za svečane priložnosti primerne srajce z elegantnimi hlačami, ki barvno ustrezajo. Za hladnejše dni izberimo jopič, ki se največkrat lahko kupi skupaj s hlačami. Če pa ne dobite kompleta, pazite na barvne kombinacije, saj vse barve ne sovpadajo. Na primer, neprimerna kombinacija sta modra in olivno zelena, prav tako pa modra in rdeča. Če izberete hlače v črni barvi, je bolje imeti pripadajoč črn jopič, kot recimo modrega ali v drugi barvi. Razen v primeru, da imate srajco, ki barvno sovpada z barvo jopiča. Za elegantno priložnost je namreč bolje, da ne nosite preveč barv naenkrat. Prav tako je zelo pomembno, da izberete oblačila, ki se telesu dobro prilegajo. Prevelika ali premajhna bodo namreč povzročila, da bo vaš videz neurejen. (more…)

Izdelava spletnih trgovin

Written By: admin - Aug• 17•15

Mnogi trgovci se odločajo svoje izdelke prodajati preko spleta. Zakaj je temu tako, vam bomo odgovorili v tem članku.

Potrebe kupcev so na prvem mestu

Spletna trgovina je dostopna 24 ur na dan. To kupcem omogoča, da oddajo naročilo kadarkoli tekom dneva. Zaradi prezasedenosti pogosto ne zmoremo več obiskati številnih trgovin, ter se raje odločamo za nakup izpred računalnika. Vedno večim ljudem nakupovanje preko spleta postaja stalnica. Ko namreč nekajkrat naročimo izdelke preko spleta, nam izgine strah pred neznanim. Kupce skrbi največkrat v kakšnem času in stanju bodo izdelke prejeli. Prav tako večkrat pred samim nakupom kontaktirajo odgovorno osebo na kontaktno številko ali preko spletnega obrazca. Ob sami izdelavi spletne trgovine je treba tako imeti v mislih predvsem želje kupcev in tem prilagoditi ne le izgled, temveč tudi funkcionalnost strani.

Pritegnite s kvalitetno predstavitvijo

Izgled same spletne trgovine je zelo pomemben. Prav zato vam na multimedija.net ponujamo možnost strokovne izdelave spletne strani z atraktivno vsebino. Skrbno izbrane slike ter video vsebine, ki jih lahko vključimo, bodo na vašo spletno stran pripeljale veliko novih obiskovalcev. S tem se bo ugled vaše trgovine povečal, prodaja pa bo narasla. (more…)

Accu Chek

Written By: admin - Aug• 15•15

Nakup lističev za merjenje glukoze v krvi, ki jih lahko hitro in enostavno naročite tudi v Spletni lekarni Zalog, ima številne prednosti. Tovrsten pripomoček omogoča varno uporabo v domačem okolju in hiter rezultat o vrednosti krvnega sladkorja. Lističi, ki se jih uporablja skupaj z merilniki Accu-Chek Aviva, so nujna oprema tistih ljudi, ki imajo težave s povišanim sladkorjem v krvi ali so že prejeli diagnozo sladkorne bolezni. Prav tako so namenjeni vsem, ki do sedaj še niso imeli povišanega nivoja glukoze, vendar jo kljub temu želijo preveriti. Sama uporaba lističev Accu-Chek Aviva je zelo  enostavna, saj temelji na sodobni tehnologiji, ki pa je sočasno tudi uporabnikom prijazna.

Vsekakor so lističi eno najpomembnejših in najuporabnejših odkritij, saj ima čedalje več posameznikov probleme s povišanim sladkorjem v krvi, v razvitem svetu pa je sladkorna bolezen eden najbolj naraščajočih zdravstvenih problemov. Za ljudi, ki imajo diagnosticiran diabetes, pa je redno merjenje glukoze v krvi življenjskega pomena in omogoča nadzor nad zdravjem. Lističi Accu-Chek Aviva so enostavni za uporabo, saj je za izvedbo testa potrebna majhna količina krvi, zgolj 0,6 mikrolitra. (more…)

Vsa oprema za nogomet

Written By: admin - Jul• 27•15

Goli, mreže in seveda žoga: to je tista najbolj osnovna oprema za nogomet, brez katere pri tem športu ne gre, vsekakor pa prav pridejo tudi nekateri drugi deli opreme, kot so majice, dresi, nogometni čevlji ali kopačke, trakovi za lase in podobno, nogometni trening pa ne more miniti brez štoparice, različnih ovir in stožcev, kolebnice, s katero si nogometaši nabirajo kondicijo, ter še veliko drugih rekvizitov, ki jih trenerji dobro poznajo in jih tudi veliko uporabljajo.

Tisti, ki trenirajo nogomet, potrebujejo kar nekaj nogometne opreme, sploh pa jo veliko potrebujejo nogometni klubi in trenerji, saj morajo poskrbeti za najboljše pogoje za svoje igralce. Oprema za nogomet zato ne sme biti videna le kot strošek, ampak predvsem kot investicija v bolje pogoje za trening in igro ter v več možnosti za napredovanje igralcev in zmago na pomembnih tekmah. Kljub temu pa se vsak, ki kupuje nogometno opremo, zaveda, da ima zanjo največkrat omejen proračun, zato išče najbolj ugodne možnosti za nakup. (more…)

Baobab

Written By: admin - Jun• 20•15

Dober baobab se ponaša s ekološko pridelavo.

Ekološka pridelava je danes zahteva mnogih kupce. Pomeni jim zagotovilo, da bodo dobili naravne učinkovine.  Poleg prisotnih koristnih učinkovin, ki jih baobab ima, je ekološka pridelava zagotovilo za številne koristne lastnosti. predvsem lahko baobab koristi imunskemu sistemu. Poleg tega ima številčne koristi za živčni sistem, pomaga pri prebavi. Hkrati pa zaradi vsebnosti velikih količin vitamina C lahko deluje kot velika zaloga energije. Danes so pomanjkanja energije velikokrat prisotna. V mnogo primerih gre za človeško ravnanje. Gre za prekomerne obremenitve ter aktivnosti, ki se vršijo preko meja sposobnosti.

Posebna težava je, če se želi pomanjkanje energije nadomestit z nezdravimi alternativami. Njihov največji problem so stranski učinki. Zato se jih velja v veliki meri izogibati, ter izbrati naravne učinkovine. Naravne učinkovine so danes cenjene predvsem zaradi neoporečnosti. Človeku je narava vedno nudila najboljše. Težava današnjega časa je predvsem v tem, da si želimo skrajšati pot do naravnih učinkovin. Naravno je velikokrat manj dosegljivo, težjo dosegljivost pa lahko izkoristimo za povečano aktivnost korist zdravju.  Dobro zdravje bo najboljše možno plačilo. Imunski sistem je danes v mnogih primerih prizadet. (more…)